К основному контенту

День дурня

На день дурня, дурні забажали собі президентом клоуна. Ну ще не остаточно вибрали (перший тур), але третину голосів за нього віддали.

Зараз опрацьовано 91,06% протоколів.
Зеленський - 30,25%
Порошенко - 15,97%
Тимошенко - 13,37%
Бойко - 11,53%
Гриценко - 7%
Смешко - 5,98%
Ляшко -  5,45%
Вілкул - 4,22%

Явка 63,48%

Пару пунктів:
1. Народ, який забажав собі в президенти оцьго скомороха, не вартий ні поваги, ні співчуття, ні майбутнього!
 2. Не здивуюсь, якщо Захід остаточно махне на нас рукою й залишить на самоті наш смердючий політичний смітник.
3. Наша країна пережила вже багатьох президентів-клоунів, переживе при нагоді й професійного клоуна "зе", однак тепер очевидно, що якісного матеріалу (людського) для побудови держави у нас нема! З гною не вийде фундаменту, з соломи - стін, а з курячого пір'я - даху. Вчорашнє голосування - це вирок Україні, як державі!

 Але, що найбільше дивує: для того, щоб тебе прийняли в якусь софтверну компанію, ти маєш пройти співбесіду, на якій продемонструвати свої скіли в програмуванні, англійській мові, тощо; для того щоб побудувати міст ти повинен бути сертифікованим інженером, та що там..  щоб бути банальним водієм - ти повинен пройти навчання й здати екзамен,  і т.д. і т.д. і т.д., а от щоб стати президентом країни достатньо бути просто клоуном, скакати по сцені, читати чужі сценарії й корчити смішні пики. Вчорашній вибір олігофренів підвів під цим жирну риску.


По цих виборах очевидно, що в отаких  "демократичних процедурах", як вибори президента країни, слід щось підправити. Одне з двох або, що краще - і те і друге: а) кожен кандидат в президенти повинен здати екзамен (принаймні на знання Конституції, устрою країни, її елементарної географії та історії, а також продемонструвати обізнаність з головною проблематикою і т.п.); б) кожен виборець повине здати подібний іспит (значно простіший), принаймні на здоровий глузд. Тоді перший пункт убеспечить нас від тупоголових "зе"-коміків, які у бурю захтіли покермувати лайнером під назвою ДЕРЖАВА, а другий позбавить можливості мільйони моїх тупоголових співмешканців по країні вчергове вляпатись в гівно.


Інакше так і будемо наступати на граблі - спочатку совковий непотріб Кравчук/Кучма, відтак бевзь і брехун Ющенко, потім шапкокрад Янукович, тепер олігарх Порошенко, на черзі клоун Зеленський.. Ростемо, пля.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Дамба. Березівка. Карти

Що трапляється, коли село очолює злочинно безвідповідальний голова? Відповіді в картинках (для збільшення, клацніть на зображення). Нижче наведено кілька історичних фотознімків місця де річка зруйнувала дамбу й де сьогодні вчергове закопуються гроші платників податків на її відновлення.  Липень 2013 року. Річка під прямим кутом довбає дамбу (червона стрілка; світло-коричнева вказує місце стариці де й потрібно було вести протипаводкові роботи й куди ПОТРІБНО було спрямувати русло!!!). В кріслі голови села сидить Вара Олександр Петрович. Березень 2014 року. Річка в лоб довбає дамбу. В кріслі голови села сиднем сидить Вара Олександр Петрович.   Серпень 2015 року. Річка продовжує натиск. Сільський голова продовжує сидіти в кріслі..  Січень 2016 року. Річка продовжує свою роботу. Як не дивно - продовжує свою роботу й Вара Олександр Петрович, а саме - успішно сидіти рівненько в кріслі сільського очільника.  Вересень 2016 року. Річка відточила кут

Дамба. Березівка.

В селі Березівка, Тисменицького району, підмило дамбу, яка захищає село від паводків. Від подібних речей ніхто не застрахований, але даний випадок не зовсім звичайний. Мою увагу привернув допис місцевого голови села в фейсбуці. Посилання на нього вже не існує, оскільки голова витер його разом з коментами. Витер тому що відвідувачі нищівно критикували голову за бездіяльність. Оскільки я часто влітку з сімєю їзджу на річку саме в це село, то також трішки в "темі", тому  задав голові декілька питань, а саме: чому протипаводкові роботи РОКАМИ велися за майже пів-кілометра від дамби, в той час як в іншому місці (нинішнє місце руйнування дамби) річка роками довбала дамбу під прямим кутом? Куди поділися тисячі машин шутру і що з того мало село? Чи не варто сьогодні підключити тих хвацьких шутровиків для відновлення дамби, з їх екскаваторами й важкими вантажівками, які так невтомно "працювали" на річці роками? Прямої відповіді на питання не отримав, натомість дізнався, щ

Центр. Березень. 2019

 Мої улюблені місця рідного міста: центр, міське озеро, парк Шевченка. (для повнорозмірності клацніть на фото)